Over ons


 •  

  BB-Carcare is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in cardetailing. Reeds 8 jaar dagelijkse activiteit in cardetailing maakt ons specialisten in dit vak. 


  Maar wat is cardetailing nu?

  Cardetailing is het gespecialiseerd en gedetaileerd reinigen en behandelen van voertuigen, denk dan aan lakcorrecties door middel van polijsten, aanbrengen van hoogwaardige carnaubawaxen, lakwerken verzegelen door middel de beste coatings op de markt, grondige interieurreinigingen, behandelen van lederen interieurs, reinigen van motorruimtes, banden en velgen.


  BB-Carcare is dan ook ontstaan uit de liefde en passie voor wagens. Een wagen is een grote aankoop, deze wilt men dan ook in een zo goed mogelijke staat behouden. Een wagen krijgt te maken met verschillende soorten vervuiling en weeromstandigheden, denk maar aan strooizout, teer, vogeluitwerpselen, UV, industriële vervuiling, enz. Een optimale bescherming is dus een noodzaak.


  Wat kunnen wij dan voor u doen? Een nieuwe wagen langdurig beschermen voor jarenlang plezier, een tweedehands aangekochte wagen in een zo goed als nieuwstaat zien te verkrijgen, vervuilde interieurs reinigen en ontgeuren, koplampen restaureren , enz. 


  Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw wagen in showroomstaat te verkrijgen en te behouden!!


  Neem gerust een verdere kijk op onze site en bezoek zeker ons portfolio. Wanneer u beslist om uw wagen door ons te laten behandelen kan u vrijblijvend contact opnemen of langskomen in onze shop te Zutendaal voor meer info.
  Maar, naast het behandelen van wagens bieden we ook producten aan in onze shop, dit bijvoorbeeld voor de wekelijkse wasbeurt, want eens de wagen door ons behandeld is, wilt u hem natuurlijk goed kunnen onderhouden.


  Maar ook producten en materialen om een zelf complete behandelingen uit te voeren hebben we voorradig, neem daarbij onze ervaring en u bent ervan verzekerd dat we een goed en correct advies kunnen geven.


  De merken die we verdelen en zelf ook gebruiken in onze werkplaats zijn oa; Meguiar's, Carpro, Chemical Guys, Smartwax, Autobrite, Voodoo Ride, Scangrip, Tornador, Arbre Magique, Menzerna, Flex, Krauss, Rupes enz.


  Kijk in onze webshop om te zien welke producten we allemaal voorradig hebben. Ook is het mogelijk om producten te bestellen en te laten verzenden. Deze verzending is gratis vanaf €50 doorheen België en Nederland.   

   


 • Webshop, Meguiars, Chemical Guys, Smartwax, Carpro, Autobrite, Auto Finesse, Flex